Bodø/Glimt mot til

Mai-festen mot Tromsø nå. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt

Det endte med 51 til hjemmelaget.

. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mange fine italienske uttaler på gjestenes navn.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Sikre deg plass på 16.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Billetter Rana - Glimt. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Det endte med 51 til hjemmelaget. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp.

BodøGlimt mener en video skal frikjenne Kjetil Knutsen for den fysiske konfrontasjonen som oppsto etter kampen mot Roma på. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget.

SNN-tribunen er åpen for publikum. Det endte med 51 til hjemmelaget. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

Fra 1963 da alle norske lag har hatt mulighet til å kvalifisere seg til deltakelse i cupen har BodøGlimt deltatt samtlige 46 sesonger like etter følger Tromsø IL som har deltatt 41 ganger. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Jens Petter Hauge med overstegsfinte på Kessie nydelig innlegg til Junker som bredsider LEDELSE BodøGlimt mot Milan.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt på TV og Live Stream. Billetter Rana - Glimt.

Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

160522 1701 160522 1701. Regnet har roet seg litt idet speaker leser opp navnene til BodøGlimt-spillerne. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Billetter Rana - Glimt. Krevende uke for Glimt. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter.

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

Mats Torbergsen NTB. 75 54 55 00. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

Billetter til Haugesund BodøGlimt. 16052022 2014 Sist oppdatert. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 2 days agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke.

De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Sikre deg plass på 16. BodøGlimt er det eneste laget fra Nord-Norge som har deltatt i cupen i samtlige år.

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Det endte med 51 til hjemmelaget. Takk for din påmelding.

BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Niklas Aune Johnsen. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. BodøGlimt er forøvrig ett av tre nord-norske lag som har spilt i den øverste divisjonen.

Mai-festen mot Tromsø nå.


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Bodo Glimt Politianmelder Romas Keepertrener Klar Tale


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel